XTRRDNR GARDEN by ERIK VAN GELDER

VISION & INSPIRATION


In december 2019 hebben wij met trots deelgenomen aan de LXRY, Europe’s Leading Luxury Event. Samen met toonaangevende partners realiseerden wij een spraakmakende tuin waar onze bezoekers zijn geinspireerd door de eigentijdse mogelijkheden om de tuin te transformeren naar een luxueuze en belevenisvolle buitenruimte die volmaakt in harmonie is met zijn omgeving en de architectuur van de woning. Een tuin die tot de verbeelding spreekt in álle seizoenen, en zijn grootste troeven niet meteen prijsgeeft. Een buitenruimte die glamour en grandeur uitstraalt en waarin de eigenaars helemaal tot rust komen.


PARTNERS


Bos Zwembaden & Wellness
is specialist op het gebied van aanleg, onderhoud en renovatie van luxe binnen- en
buitenzwembaden en aanverwante wellness. We ontwerpen, realiseren en adviseren. Met oog voor duurzaamheid, kwaliteit,
vakmanschap, dienstbaarheid en veel persoonlijke aandacht. Daar staan wij voor! Want dat maakt het verschil tussen een product leveren of een beleving waarmaken.


Beleeft u het mee? Op de Masters of LXRY 2019 zal een prachtig mozaïek zwembad en aanverwante wellness worden gebouwd
die een goede indruk zal geven van mogelijkheden. Onze adviseurs zijn aanwezig om u te woord te staan en wellicht zijn wij uw
partner in het realiseren van uw droom.


Website Partner

TRIVIUM
Meesters in steen – is in de wereld van steen, kennis en service op het hoogste niveau. Wij ademen keramiek, natuursteen en beton en hebben met ons wereldwijde netwerk toegang tot duizenden materialen.

Rechtstreeks af fabriek of groeve bieden wij onze klanten nieuwe en onderscheidende producten waarmee we samen mooie tuinen maken! Vanuit onze eigen interesse zijn we altijd op zoek naar wat er gebeurd in de markt.
TRIVIUM… Meesters in steen!

Website Partner

DON Hoveniers
– Perfectionist voor uw tuin. Tuinen creëren om van te genieten, elke dag van het jaar. Dat is wat we bij DON Hoveniers doen. Soms groot en weelderig, dan weer compact en knus. Alles is mogelijk op het gebied van tuinen.

Eén ding hebben onze tuinen gemeen: ze zijn helemaal naar uw wens, tegelijk verrassend en altijd van de beste kwaliteit. Hoe groot of klein uw wensen ook zijn, wij ontzorgen u helemaal. Met veel liefde voor het vak realiseren onze bekwame hoveniers een tuin waarin u zich thuis voelt.

Een tuin waar u trots op kunt zijn. Dat zijn wij ook!

Website Partner

Meker Tuinen
– Topcreativiteit in combinatie met absoluut vakmanschap. Geen compromissen, geen concessies – als u vraagt om een beeldschone tuin rondom een beeldschoon huis, dan zorgt Meker Tuinen daarvoor.Met liefde en toewijding.

Wij zijn eraan gewend om voor uiterst kritische en veeleisende opdrachtgevers te werken; als opdrachtgever hebt u eenvoudigweg het recht om ons aan onze afspraken te houden. Daar hebben we onze complete bedrijfsvoering dan ook op afgestemd. Met één centraal doel: het verwezenlijken van dromen op een manier die niet alleen onze klanten trots en gelukkig maakt, maar onszelf ook.

Meker Tuinen, gespecialiseerd in het verwezenlijken van dromen.

Website Partner

in-lite
is een innovatief bedrijf, dat al 20 jaar haar merk op een vernieuwende en inspirerende manier in de markt zet. in-lite is marktleider in toonaangevende, hoogwaardige LED buitenverlichting. Onze producten ontwerpen wij zelf. Van de lichtbron en behuizing, tot de coating aan toe. Bij de constructie van onze armaturen houden we rekening met extreme omstandigheden in de tuin. We gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogstaande materialen en we geven dan ook met een gerust hart 5 jaar garantie. Kwalitatief Nederlands design dus.

Samen met onze partners maken we van iedere tuin een unieke plek waar je in de avonduren volop van kunt genieten.

Website Partner

Tuuci
– De natuur als inspiratiebron. Hoe kan het ook anders dan dat TUUCI uit het zonovergoten Miami komt. Deze Amerikaanse ontwerper en fabrikant van high-end parasols heeft inmiddels twintig jaar ervaring in het creëren van schaduwrijke en sfeervolle omgevingen. Met roots in de maritieme wereld verzekert TUUCI u van technische hoogstandjes en optimale prestaties.

Maar de parasols, lounges en cabanas van TUUCI presteren niet alleen; ze trekken ook de aandacht met het design. Hierbij heeft de designer en tevens oprichter van het merk zich laten inspireren door de wonderlijke vormen en ruwe schoonheid van moeder natuur. Deze combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit maken TUUCI een uniek merk.

Website Partner

Corradi
beschikt over het vermogen om een outdoor-ruimte te transformeren in een woonruimte door het creëren van een dynamisch evenwicht tussen vorm en essentie. De harmonie die opnieuw wordt gecreëerd door Corradi-oplossingen onthult de alchemie tussen de natuur en door de mens bewerkte materialen en is geworteld in de perfecte overeenstemming tussen ervaring, ontwerp, Italiaans design, onderzoek en belevenis.

Van kleine lokale fabriek tot internationaal erkend merk, zonder ooit de eigen oorsprong uit het oog te verliezen. Dit is de Corradi-ervaring: kwaliteit en innovatie made in Italy gecombineerd met een uniek en origineel karakter, geavanceerde productievestigingen en oog voor detail op maat.

Website Partner

OnbeperktWifi.nl
is gespecialiseerd in de aanleg van WiFi-netwerken in en om villa’s, luxe woningen en buitenverblijven. Woningen met een groot woonoppervlak, die gebouwd zijn met materialen als beton en staal en daarnaast hoogwaardig zijn geïsoleerd. Allemaal factoren die invloed hebben op het WiFi-netwerk.


Ontdek de mogelijkheden van ons WiFi-for-Gardens concept. Geniet eindeloos van streamingdiensten, reserveer een restaurant vanuit uw zwembad, gebruik uw domotica toepassingen onbegrensd, maak gebruik van automatische beregening via WiFi of bekijk de status van uw robotmaaier waar u ook bent.

Website Partner

BARASSO®
betekent het buitenverblijf van uw dromen waarmaken. De elegantie van onze ontwerpen in combinatie met alle mogelijke luxe nodigt uit om naar buiten te komen en te genieten van rust en tijd voor uzelf én voor elkaar.

Outdoor living beleven in een smaakvolle en luxe omgeving. Stijl en comfort in perfecte harmonie.

Op de masters of LXRY presenteren wij u één van onze topmodellen, de BARASSO® MONVISO. Een opvallend ruim buitenverblijf met een geheel eigen karakter en ruimte voor alle denkbare luxe. Graag verwelkomen wij u in dit topmodel tijdens de Masters of LXRY.

Website Partner

Royal Botania – Kerkhof Laren
– Voor Cosmopolitans met een liefde voor design, is Royal Botania het merk dat iconische luxe buitenmeubels van de meest hoogwaardige materialen ontwerpt. Royal Botania garandeert uniek vakmanschap en kwaliteitscontrole in elke fase van concept tot verzending door middel van interne processen die alleen gericht zijn op het bereiken van de hoogste normen. Met een samenspel van prachtig design, duurzaamheid en kwaliteit zet Royal Botania wereldwijd de toon.

Royal Botania voorziet dit jaar samen met Kerkhof Laren de meest luxueuze tuinsets op Masters of LXRY. Als trouwe partner van Royal Botania en jarenlange specialist ter zaken, biedt Kerkhof Laren de perfecte service van in de winkel tot aan uw terras.

Website Partner

Schellevis
– al 80 jaar verstand van tegels. De Schellevis tegels zijn het resultaat van meer dan 80 jaar ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken.

Geïnspireerd door de natuur, geven de speciaal geselecteerde grondstoffen en fabricageprocessen de tegels hun specifieke kleur en karakter.

Een natuurlijk en duurzaam palet dat met zorg is afgestemd op de esthetische en functionele eisen die de gebruikers eraan stellen.

Website Partner

Aluminium Pergola
– Een eyecatcher voor in de tuin: AluminiumPergola. AluminiumPergola stelt hoge eisen aan de uitstraling en de kwaliteit van haar producten. Daarom ontwerpt én produceert AluminiumPergola alle producten in eigen huis.

De productdesigners zijn dag in dag uit bezig met de doorontwikkeling van de hoogwaardige producten. In de fabriek in Barneveld wordt de, persoonlijk op maat gemaakte, pergola geproduceerd. Bij AluminiumPergola stel je eenvoudig en snel je eigen pergola samen, compleet met hoekverbindingen. In de maat en kleur zoals jij die wenst.

Op zoek naar een mooi ontwerp pergola? Laat je inspireren of neem contact op met een van de verkooppunten voor meer informatie.

Website Partner

Borrle
– Bij het ontwerpen van onze maatwerk buitenkeukens zijn we helemaal blanco begonnen. Met vragen als: ‘Wat heb je nodig?’ ‘Wat is handig?’ ‘Wat is mooi?’. Het antwoord werd al snel duidelijk… ‘Geen idee!’ Want de optimale buitenkeuken is voor iedereen anders. Zo kwamen we op het idee voor een modulaire buitenkeuken. Geen vast assortiment standaard opstellingen, maar een verzameling losse elementen waarmee u zelf uw eigen buitenkeuken kunt samenstellen. Dus wat nodig, handig en mooi is, dat bepaalt u!

Met de BORRLE buitenkeuken kiest u voor de duurzaamheid van staal, hout en beton. Stoer en onverwoestbaar. Het stalen frame is voorzien van poedercoating en voorzien van stelpoten zodat de meubels ook op een oneffen ondergrond stevig staan en recht. We kiezen resoluut voor topkwaliteit, omdat we willen dat u jarenlang onbekommerd kunt genieten van uw buitenruimte.

Website Partner

Zeno-products
– Uw wens in vervulling. Zeno maakt uw droom waar, of dat nu in- of outdoor is. Zeno heeft een standaard basis assortiment in buitenhaarden, hout-opslagen, verticaal tuinieren, boombakken, tuinmeubelen, buitenkeukens en design tuinverlichting. Allemaal vervaardigd uit plaatmateriaal (metal sheet).

Veel van onze producten worden aangepast aan de wensen van de klanten, de lokale situatie of speciaal voor hen ontworpen. Zo zijn de standaard buitenhaarden van Zeno ontworpen als houtgestookte haard, maar regelmatig wordt een haard ontworpen die op bio-ethanol, propaan-of aardgas brandt.

Uw verlangen om te genieten is onze voortdurende bron van inspiratie. Daarom heeft Zeno Products naast haar eigen merk Zeno haar assortiment uitgebreid met aanvullende producten en agenturen om uw plezier in huis, tuin en op uw terras te vergroten. Zo hebben we naast ons eigen merk Zeno en by dens een mooi pallet samengesteld voor tuinverlichting, vlonders, tuinmeubelen, parasols en schaduwdoeken.

Website Partner

Kachels & Haarden Wintermans Eersel
heeft haarden om heerlijk bij weg te dromen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van gas- en houthaarden tot bio-ethanol en elektrisch en met verschillende afwerkingen: de wens van de klant is het uitgangspunt waar we mee werken.

Speciaal voor het buitenleven hebben we Ecosmart Bio-ethanolfires in onze collectie. Deze exclusieve designhaarden zijn een rijke aanvulling op uw terras. Deze haarden zijn voorzien van een grote bio-ethanolbrander wat een prachtig vol vuur geeft. Doordat er geen rookkanaal of leidingen nodig zijn, kunnen deze vuurelementen overal geplaatst worden en geven elk terras een sfeervolle en warme uitstraling. Deze Australische designhaarden hebben de laatste jaren diverse Awards gewonnen en we zijn trots dat we als enige, deze op de Masters of LXRY kunnen introduceren.

Website Partner

Chic Gardens
, het inspirerende magazine voor high end outdoor design, neemt je mee in een wereld van prachtige tuinen, gecreëerd door de beste tuinontwerpers. Voorzien van hoogstaande fotografie en redactie is CG dé referentie op het vlak van tuinarchitectuur en outdoor design. Chic Gardens verschijnt tweemaal per jaar met een verspreiding in België, Nederland, Frankrijk en andere landen, in dagbladhandels, warenhuizen, design hotels in Europa, internationale luchthavens, (vak)beurzen, etc. Het luxe magazine wordt ondersteund door een kwalitatief online platform; website, newsletter en social media.

Primeur! De Belgische editie is al ruim 12 jaar een begrip, om voort te borduren op dit succes wordt op de stand XTRRDNR garden by Erik van Gelder de nieuwe Chic Gardens Nederland gelanceerd. Bezoek deze spectaculaire designtuin en u krijgt een fonkelnieuw exemplaar mee!

Website Partner