XTRRDNR GARDEN by ERIK VAN GELDER

VISION & INSPIRATION


In december nemen wij met trots deel aan de LXRY2019, Europe’s Leading Luxury Event. Samen met toonaangevende partners realiseren wij een spraakmakende stand waarin wij onze bezoekers willen inspireren over de eigentijdse mogelijkheden om de tuin te transformeren naar een luxueuze en belevenisvolle buitenruimte die volmaakt in harmonie is met zijn omgeving en de architectuur van de woning. Een tuin die tot de verbeelding spreekt in álle seizoenen, en zijn grootste troeven niet meteen prijsgeeft. Een buitenruimte die glamour en grandeur uitstraalt en waarin de eigenaars helemaal tot rust komen.


PARTNERS


Bos Zwembaden & Wellness
is specialist op het gebied van aanleg, onderhoud en renovatie van luxe binnen- en
buitenzwembaden en aanverwante wellness. We ontwerpen, realiseren en adviseren. Met oog voor duurzaamheid, kwaliteit,
vakmanschap, dienstbaarheid en veel persoonlijke aandacht. Daar staan wij voor! Want dat maakt het verschil tussen een product leveren of een beleving waarmaken.


Beleeft u het mee? Op de Masters of LXRY 2019 zal een prachtig mozaïek zwembad en aanverwante wellness worden gebouwd
die een goede indruk zal geven van mogelijkheden. Onze adviseurs zijn aanwezig om u te woord te staan en wellicht zijn wij uw
partner in het realiseren van uw droom.


Website Partner

TRIVIUM
Meesters in steen – is in de wereld van steen, kennis en service op het hoogste niveau. Wij ademen keramiek, natuursteen en beton en hebben met ons wereldwijde netwerk toegang tot duizenden materialen.

Rechtstreeks af fabriek of groeve bieden wij onze klanten nieuwe en onderscheidende producten waarmee we samen mooie tuinen maken! Vanuit onze eigen interesse zijn we altijd op zoek naar wat er gebeurd in de markt.
TRIVIUM… Meesters in steen!

Website Partner

René Don Hoveniers
– Perfectionist voor uw tuin. Tuinen creëren om van te genieten, elke dag van het jaar. Dat is wat we bij DON Hoveniers doen. Soms groot en weelderig, dan weer compact en knus. Alles is mogelijk op het gebied van tuinen.

Eén ding hebben onze tuinen gemeen: ze zijn helemaal naar uw wens, tegelijk verrassend en altijd van de beste kwaliteit. Hoe groot of klein uw wensen ook zijn, wij ontzorgen u helemaal. Met veel liefde voor het vak realiseren onze bekwame hoveniers een tuin waarin u zich thuis voelt.

Een tuin waar u trots op kunt zijn. Dat zijn wij ook!

Website Partner

Meker Tuinen
– Topcreativiteit in combinatie met absoluut vakmanschap. Geen compromissen, geen concessies – als u vraagt om een beeldschone tuin rondom een beeldschoon huis, dan zorgt Meker Tuinen daarvoor.Met liefde en toewijding.

Wij zijn eraan gewend om voor uiterst kritische en veeleisende opdrachtgevers te werken; als opdrachtgever hebt u eenvoudigweg het recht om ons aan onze afspraken te houden. Daar hebben we onze complete bedrijfsvoering dan ook op afgestemd. Met één centraal doel: het verwezenlijken van dromen op een manier die niet alleen onze klanten trots en gelukkig maakt, maar onszelf ook.

Meker Tuinen, gespecialiseerd in het verwezenlijken van dromen.

Website Partner

in-lite
is een innovatief bedrijf, dat al 20 jaar haar merk op een vernieuwende en inspirerende manier in de markt zet. in-lite is marktleider in toonaangevende, hoogwaardige LED buitenverlichting. Onze producten ontwerpen wij zelf. Van de lichtbron en behuizing, tot de coating aan toe. Bij de constructie van onze armaturen houden we rekening met extreme omstandigheden in de tuin. We gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogstaande materialen en we geven dan ook met een gerust hart 5 jaar garantie. Kwalitatief Nederlands design dus.

Samen met onze partners maken we van iedere tuin een unieke plek waar je in de avonduren volop van kunt genieten.

Website Partner

Tuuci
– De natuur als inspiratiebron. Hoe kan het ook anders dan dat TUUCI uit het zonovergoten Miami komt. Deze Amerikaanse ontwerper en fabrikant van high-end parasols heeft inmiddels twintig jaar ervaring in het creëren van schaduwrijke en sfeervolle omgevingen. Met roots in de maritieme wereld verzekert TUUCI u van technische hoogstandjes en optimale prestaties.

Maar de parasols, lounges en cabanas van TUUCI presteren niet alleen; ze trekken ook de aandacht met het design. Hierbij heeft de designer en tevens oprichter van het merk zich laten inspireren door de wonderlijke vormen en ruwe schoonheid van moeder natuur. Deze combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit maken TUUCI een uniek merk.

Website Partner

Corradi
beschikt over het vermogen om een outdoor-ruimte te transformeren in een woonruimte door het creëren van een dynamisch evenwicht tussen vorm en essentie. De harmonie die opnieuw wordt gecreëerd door Corradi-oplossingen onthult de alchemie tussen de natuur en door de mens bewerkte materialen en is geworteld in de perfecte overeenstemming tussen ervaring, ontwerp, Italiaans design, onderzoek en belevenis.

Van kleine lokale fabriek tot internationaal erkend merk, zonder ooit de eigen oorsprong uit het oog te verliezen. Dit is de Corradi-ervaring: kwaliteit en innovatie made in Italy gecombineerd met een uniek en origineel karakter, geavanceerde productievestigingen en oog voor detail op maat.

Website Partner

OnbeperktWifi.nl
is gespecialiseerd in de aanleg van WiFi-netwerken in en om villa’s, luxe woningen en buitenverblijven. Woningen met een groot woonoppervlak, die gebouwd zijn met materialen als beton en staal en daarnaast hoogwaardig zijn geïsoleerd. Allemaal factoren die invloed hebben op het WiFi-netwerk.


Ontdek de mogelijkheden van ons WiFi-for-Gardens concept. Geniet eindeloos van streamingdiensten, reserveer een restaurant vanuit uw zwembad, gebruik uw domotica toepassingen onbegrensd, maak gebruik van automatische beregening via WiFi of bekijk de status van uw robotmaaier waar u ook bent.

Website Partner

Schellevis
– al 80 jaar verstand van tegels. De Schellevis tegels zijn het resultaat van meer dan 80 jaar ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken.

Geïnspireerd door de natuur, geven de speciaal geselecteerde grondstoffen en fabricageprocessen de tegels hun specifieke kleur en karakter.

Een natuurlijk en duurzaam palet dat met zorg is afgestemd op de esthetische en functionele eisen die de gebruikers eraan stellen.

Website Partner

Aluminium Pergola
– Een eyecatcher voor in de tuin: AluminiumPergola. AluminiumPergola stelt hoge eisen aan de uitstraling en de kwaliteit van haar producten. Daarom ontwerpt én produceert AluminiumPergola alle producten in eigen huis.

De productdesigners zijn dag in dag uit bezig met de doorontwikkeling van de hoogwaardige producten. In de fabriek in Barneveld wordt de, persoonlijk op maat gemaakte, pergola geproduceerd. Bij AluminiumPergola stel je eenvoudig en snel je eigen pergola samen, compleet met hoekverbindingen. In de maat en kleur zoals jij die wenst.

Op zoek naar een mooi ontwerp pergola? Laat je inspireren of neem contact op met een van de verkooppunten voor meer informatie.

Website Partner

Borrle
– Wanneer het gaat om modulaire keukens, is er een enorme keuze in kleuren, stijlen en kwaliteiten. Maar dat zijn bijna uitsluitend keukens die binnen mogen staan. Lekker warm en droog in een constante temperatuur. Een buitenkeuken is toch even wat anders. Die moet bestand zijn tegen wind, vocht, vrieskou en brandende zon. Het ontwerpen en installeren van een buitenkeuken is daardoor echt een vak apart.

En zo is dus ‘BORRLE Buitenkeukens’ ontstaan. De eerste BORRLE keukens hebben nu een paar extreme seizoenen ‘achter de kiezen’ en ze houden zich kranig. Zelfs keukens die in zware omstandigheden moeten zien te overleven zijn eigenlijk met de tijd alleen maar mooier geworden. BORRLE Buitenkeukens leven!

Website Partner